Кадър Б.БорисовХиляди семейства благодарят на правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов,

...
Кадър Б.БорисовХиляди семейства благодарят на правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов,
Коментари Харесай

Младият бизнесмен Мартин от ГЕРБ: Хиляди благодарят на Бойко Борисов, че пият чиста вода

Кадър Б.Борисов

" Хиляди семейства благодарят на държавното управление на ГЕРБ и Бойко Борисов, че пият чиста вода ", съобщи млад мъж на 22 години от ГЕРБ от плевенското село Крушовене, който описа, че е почнал самичък бизнес със слънчеви панели с помощта на връзката с държавното управление.

Създадох слънчева централа в моето село, изясни той и уточни, че счита да продължи образованието си в академията на Министерство на вътрешните работи в София. 

" Селото се заливаше с вода при всеки дъжд, а в този момент това го няма, най-големият триумф е водният цикъл, направиха се пътища със стотици километри, асфалт - доста ", изясни младежът.

" Лично съм доста обезпокоен за машините и машинното гласоподаване. Усещам, че това ще бъде първият манипулиран избор в България и просто метода, по който ги виждам, безгрижно, по две минути дават за гласоподаване. Не знам възрастните хора по какъв начин ще гласоподават. Кой пази сега машините. Нямам никакво доверие на това държавно управление и съм уверен, че няма да проведат почтени избори. " Това съобщи на среща с младите представители на ГЕРБ някогашният министър председател Бойко Борисов. 

Какафонията става голяма, а единственото, за което приказват, е подслушването, смята водачът на ГЕРБ.  Демонстрациите на ЦИК демонстрираха, че в доста секции ще трябват най-малко 2 машини. Колко общо ще са нужни? Има ли закъснение в публичната поръчка? Ще стигне ли времето? Кой подсигурява за сигурността на софтуера? Наистина ли няма да се броят контролните разписки? Радиомълчанието по тези въпроси ме кара да считам, че се готви нова грандиозна замяна. Продължаваме диалозите с младежи от ГЕРБ като част от подготовката ни за изборите ", сподели още Борисов. 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР